Hundehotellet i Floes

Skal familiens firebenede medlem have en lige så dejlig og afstressende ferie som I selv, så er Hundehotellet stedet for jer!

Hos Hundehotellet tilbyder vi ferieophold for alle hunderacer året rundt.
Vi stræber efter at kunne tilbyde rolige og trygge rammer for jeres hund, og er et lille hotel med 3 værelser. Hotellet er med varme og stille musik. Værelserne er indrettet med, billeder, planter, god udsigt og med plads til at gæsten selv kan medbringe sin yndlings seng. Medbring også gerne spise/drikkeskål.
Hotellets værelser rengøres dagligt.

Hverdagen

Vi bestræber os på, at vores gæsters ophold hos os, skal være så roligt og trygt som muligt. Derfor foretrækker vi fysisk kontakt med gåture, træning og kærlige klap. Hotellet er indrettet uden løbegårde, da vi ikke mener disse bidrager til et roligt og afstressende miljø.

Foder

Vi fodrer 1 eller 2 gange dagligt med HIKE NATURE Adult FISH 26/17 kornfri hundemad

.
Man er selvfølgelig velkommen til at medbringe eget foder.

Tæver i løbetid

Hunde i løbetid skal være i behandling min. to dage før opholdet med klorofyl tabletter(eller andet der minimerer lugten). Ligeledes skal der medbringes tabletter med til hotellet. Klorofyl tabletter kan købes hos Matas eller apoteket. Læs mere

Dyrlæge

Vi har en dyrlæge tilknyttet hotellet Favrskov Dyreklinik, så hvis vores gæster bliver syge eller kommer til skade under ferieopholdet, er hjælpen nær!

ALLE hunde skal have en prøveovernatning før et evt. ferieophold.
Er der særlige ting vi skal være opmærksomme på, så sig det ved Jeres henvendelse.

VI HAR IKKE FLERE LEDIGE PLADSER I UGE 42 2022

Pris pr. påbegyndt døgn er 275,- alt inklusiv. 2. hund 125,-
Nytårsophold er 750,- for to dage (Fuldt booket)

Kontrakt hentes under fanen kontakt.

Ved bookning af værelse fremsendes en faktura på det fulde beløb.
Dog ved bookning over 10 døgn, kan regningen deles i to. Skriv det ved bookningen, hvis det ønskes. Hele beløbet skal dog være betalt ved opholdets start.
Ved afbestilling mindst 30 dage før opholdet refunderer vi beløbet, dog minus 500,- for administration!

Alle gæster er kun dækket af ejerens egne forsikringer under opholdet på Hundehotellet.

Alle gæster skal være vaccineret mod hundesyge, leverbetændelse og parvovirus inden for de sidste 2 år, vi anbefaler vaccine mod kennelhoste indenfor et år. Vaccinationsbevis skal kunne fremvises ved indlevering af hunden i pensionen.

Vi forbeholder os ret til at tilkalde dyrlæge for ejers regning, såfremt hunden bliver syg under opholdet. Hundehotellet hæfter ikke ved hundens evt. pludselige død.

Kom forbi

Du er altid hjertelig velkommen til at kigge forbi og besøge os inden du booker ophold hos os. Ring og aftal en tid på forhånd på 20429454  eller  kontakt os her

Vi glæder os til at byde jer og jeres hund velkommen!

Bookning på hundehotellet

Udfyld kontrakten her (tekstdokument), og send tilbage pr.mail eller print ud og tà med.

Kontakt os

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!