Hvalpetræning i Børnehøjde

Popuptræning for hele familien lørdag d.x.marts
Floes-Engbakkevej 9 8960 Randers SØ 

Det er for alle størrelse af både to og firbenede 🙂

Pris 375,- inkl. vores bog(169,-) pr. hundesnude for 1 1/2 times træning hvor vi kommer igennem vores træningsprogram.

Tilmelding sker ved MP til 20429454 (Jonas Labied) med teksten”hold1″ eller “hold 2″ eller Bank 9302-2074373081 med teksten”hold1” eller “hold2”
Tilmeldingen er bindene!

Hold 1 kl.1030

Hold 2 kl.1230

Vi er samarbejdspartner med Randers Dyrehospital, når der i juni afholdes ’Hund Forbi på plænen ved dyrehospitalet med hundeshows. Læs mere på hjemmesiden: https://randers-dyrehospital.dk/hund-forbi/

Velkommen til Hvalpetræning i Børnehøjde

Hvem er vi hos Hvalpetræning i Børnehøjde?

Vi er familien Labied, og vi har de seneste 6 år udviklet et unikt koncept indenfor hvalpetræning i børnehøjde, der rummer professionel træning af alle hunderacer kombineret med sjov og legende aktivering. Vores fokus er, at skabe en tryg, rolig, harmonisk og trofast familiehund. Vores metoder er udelukkende positive og anerkendende – med øje for den enkelte hunds og families behov og forudsætninger.

Jonas og Birgitte har begge mere end 9 års erfaring i positiv og anerkendende adfærdstræning af hvalpe og hunde, de 5 år hos Hvalpetræning i Børnehøjde. Vi træner hvalpehold, hundehold, lydighed & adfærd. Vi træner i naturskønne omgivelser i Floes Engbakker i Randers SØ.

Hos Hvalpetræning i Børnehøjde tager vi ansvar for miljøet og nærområdet, og sponsorere blandt andet spillertøj til Romalt IF’s u11-12-13 piger. Derudover donerer vi for hver kunde et træ gennem organisationen “Growing Trees Network Foundation”,  der stræber mod at plante 1 mio. træer til blandt andet beskyttelse af det danske drikkevand. Se mere om organisationen på www.growingtrees.dk.

Køb vores bog her.

Vi sælger også vores bog til opdrættere, butikker o.l.
Kontakt os for priser, ved bestillinger af større mængder.

Hvalpetræning i Børnehøjde

Labied, Jonas; Labied, Birgitte

BESKRIVELSE

Vil du have en glad og samtidig velopdragen hund? Så er denne bog noget for dig. Bogen beskriver en række enkle øvelser, som du selv kan lave med din hund. Lær hunden at komme, når du kalder, sætte sig på kommando og andre nyttige ting. Træningen foregår på en sjov og hyggelig måde, hvor hele familien kan være med. Du får også forslag til sjove lege og gode råd om, hvordan hunden bliver rolig og harmonisk. Bogen er illustreret med mange farvebilleder, samt en QR kode til filmklip.

Hvalpetræning i Børnehøjde

Hvalpetræning i Børnehøjde henvender sig primært til familier, men alle er velkommen på vores hold.
Det skaber tryghed, og er meget lettere for hvalpen, hvis hele familien gør tingene på den samme måde!

Træning hos os har fokus på den gode familiehund, og handler om kommunikation, forudsigelighed, tryghed, indlæring og gode stunder sammen for alle i familien, og foregår med leg og udelukkende positive træningstilgange.

Find os